Beleggingsobject
Alternatief voor banksparen.

Door de toenemende vraag naar vakanties in eigen land en de toenemende wensen van vakantiegangers om te genieten van luxe en comfort tegen betaalbare prijzen is tastbaar investeren in een vakantiewoning een goed alternatief voor banksparen. De traditionele beleggingsvormen vallen (als gevolg van tegenvallende resultaten) vaker tegen.

Ook de rente op uw spaarrekening zal alleen maar afnemen of zelfs negatief worden en dus is investeren in een vakantiewoning steeds interessanter. Het is een tasbare en waardevaste investering die u terugvindt op prachtige locaties en een aantrekkelijk rendement op kunnen leveren. Daarnaast kunt u er zelf ook gebruik van maken. Over de huuropbrengst betaald u geen inkomstenbelasting; de opbrengst is netto!

Ook komen steeds meer toeristen naar Nederland voor een zorgeloze vakantie. Dit geeft een extra impuls aan het aantal overnachtigingen wat weer ten goede komt aan de bezettingsgraad op de recreatieparken. Bijkomend voordeel van het beleggen in recreatiewoningen en chalets is dat u in de tijden dat het object niet verhuurd is, zelf ook nog zorgeloos kunt genieten van uw eigen bezit. Steeds meer investeerders zien de vele voordelen in van het beleggen in recreatief onroerend goed.

Succesparken speelt in de recreatiebranche al meer dan 30 jaar lang een belangrijke rol voor zowel de particuliere als de zakelijke belegger. Door de jarenlange ervaring weten wij als toon aangevend bedrijf de belangen van onze klanten op een prettige wijze te behartigen.

  • Succesparken neemt u als particulier / belegger de benodigde papierwinkel uit handen en draagt zorg voor de gehele afwikkeling.
  • Mocht u kiezen voor een gedeeltelijke hypotheek uit bijvoorbeeld de overwaarde van uw huis valt er toch nog rendement te behalen!
  • Door de blijvende vraag en grote belangstelling voor verhuur van recreatiewoningen en chalets is het behalen van een goed rendement nagenoeg gegarandeerd.
  • Succesparken kan voor u de verhuur en eindschoonmaak verzorgen.
  • De over uw aangeschafte investering in de recreatiewoning of chalet betaalde 21 % btw is terug te vorderen bij de belastingdienst !

Als u alle voordelen nog eens op een rijtje zet, biedt investeren in een recreatiewoning of chalet bij Succesparken meer zekerheid, minder stress en zorgen dan uw geld te beleggen op de beurs.Velen zijn u reeds voorgegaan!

Wilt ook u gebruik maken van ons beleggingsvoorstel?

Neem nu rechtstreeks contact op met een van onze adviseurs de heer Jan Artz op het nummer 06-57586598 of via het mailadres j.artz@succesparken.nl

Wilt u dat wij contact opnemen met u? Vul dan het contactformulier in en een van onze medewerkers belt u zo spoedig mogelijk.